Nieuwe website: update

18 januari 2024 in
Nieuwe website: update
Agriturismo La Vallata, Tim Gaston Huwé
| Nog geen reacties

Er té dicht (met de neus) op...

En een technisch probleem met de INFO/RESERVEER form.
Het is een intens werkje zo'n nieuwe website "bouwen".  Met de nieuwe web-builders kan je prachtige websites maken: responsive, animaties, effecten en whatnot.  In mijn hoofd ben ik nog altijd niet veel verder dan 20 jaar geraakt en als je dan zo'n speelgoed onder je vingers krijgt wil je wel eens overdrijven.  En dat was inderdaad het geval.

Je bent in eerste instantie natuurlijk vooral geconcentreerd op de inhoud en de presentatie doe je dan later.  Ik heb me echter een beetje laten meeslepen door de uitgebreide mogelijkheden en dat resulteerde in een wat hectische website.  Ik zag dat gisteren in nadat iemand anoniem een bericht stuurde via de websites chat (nog zo'n "speelgoedje" dat ik voorlopig weghaalde, doch, niet voor die commentaar dan niet omdat je met zo'n chat in principe altijd achter je scherm moet blijven zitten om te antwoorden) zeggende "ik krijg stress van deze website".  Aanvankelijk dacht ik "alez, waarom", na wat surfen werd het duidelijk dat deze anonieme persoon zeker geen ongelijk had... 

Het was al vrij laat toen ik het bericht las dus er werk van maken was niet meer het geval.  Ik surfte echter wel nog eens door (over?) alle pagina's en realiseerde snel dat Miss of Sir Anoniem wel degelijk een heel goed punt had.
Bij La Vallata maken gezelligheid en "gebulderlach" absoluut deel uit van de vakantie, maar genieten van de rust minstens evenveel, en dat straalde de nieuwe website niet echt uit door het overdreven gebruik van geanimeerde teksten en foto's en andere speelgoedjes. 

Gisterenavond in bed verveelde dat idee me, niet dat ik er van wakker lag, her ergerde me echter wel tot de zandman voorbij kwam.  Dus deze ochtend lang voor de wekker me... euh... wekkerde, stond ik ongeduldig voor het espresso masjien te wachten op mijn eerste cappuccino, gretig om de website wat rust in te blazen!

Et voilà, een dikke 3 uur later is het al een stuk beter al moet er nog wat werk gemaakt worden van de video's en een paar andere details.

Ik wil Miss of Sir Anoniem dan ook hartelijk bedanken voor de feedback.  Waarschijnlijk zou ik er uiteindelijk ook achter gekomen zijn maar het is altijd aangenaam als het van jullie komt, die medewerking wordt ten zeerste geapprecieerd! 

Dat krijg je uiteraard als je er je met je neus té dicht op zit (moest dat zinnetje toch efkes gebruiken om de titel te rechtvaardigen): je ziet de bomen niet meer door het bos, de zee niet meer door het water, het strand niet meer door het zand.  Alez, ik ga stoppen met mijne zever.

Enfin, swat, mensen, wij staan open voor kritiek hé!  Op de site bedoel ik, enfin, wie wil ook op mij...

Keep smiling
Pax et Bonum

PS: Er treedt een technisch probleem op als je naar de pagina INFO/RESERVEER surft.  We zijn hard aan het zoeken wat die fout ontketend. Normaal gezien is dat vandaag uit de weg!

Agriturismo en B&B La Vallata Umbrië Italië - Bij landgenoten in Italië - Bij Belgen in Italië - Driehoek Assisi Gubbio Perugia - Appartementen & kamers - Tim Huwé

Nieuwe website: update
Agriturismo La Vallata, Tim Gaston Huwé 18 januari 2024
Deel deze post
ARCHIEF
Aanmelden om een reactie achter te laten