Een nieuw decennia, een nieuwe website!

La Vallata 2024, het 3de decennium, een goed excuus voor een nieuwe website!
17 januari 2024 in
Een nieuw decennia, een nieuwe website!
Agriturismo La Vallata, Tim Gaston Huwé
| 1 Opmerking

2024, een nieuw begin?

Het hele verhaal ga ik hier niet meer schrijven.  In weinig woorden: 5 jaar na elkaar ontmoet te hebben, Loredana en ik voor alle duidelijkheid, stonden we aan de bakermat van wat nu al 20 jaar ons levenswerk is.


En dat er heel wat water onder de spreekwoordelijke brug is gevloeid weten velen onder jullie, sommigen zijn er nog steeds bij... sinds den beginne...

En zo...
...is nu ook weer een nieuwe website live.  De vierde als ik me niet vergis.  Ik zou het kunnen opzoeken maar ik heb heb letterlijk ander zaken aan mijn hoofd.

Het heeft wat tijd gekost, eigenlijk is de website een jaar "te laat", de bedoeling was een nieuwe website voor onze 20ste verjaardag, alez, die van La Vallata natuurlijk.
Maar wij lopen niet achter het leven aan, wij leven het leven, dus dat die er uiteindelijk door omstandigheden niet kwam is geen ramp, de vorige was uiteindelijk inhoudelijk niet heel verschillend, doch, in deze veel te snel gaande wereld, "verouderd".
Dat de nieuwe website er nu komt is trouwens niet eens zo gek, we beginnen met ons levenswerk aan ons 3de decennium, misschien een nog betere reden voor wat vernieuwing. 

Heb je een fout gevonden? Heb je suggesties voor de site? Stoort er iets? Laat het ons even weten via mail (Webmaster, alez, ikke) of Whatsapp!

De vernieuwing, eigenlijk meer verversing maar dat klinkt zo "pamperig", zou zich in principe niet moeten beperken tot de website.  We hebben altijd heel wat plannen die we uiteraard niet altijd kunnen waarmaken en er zijn momenten geweest dat we eigenlijk wilden stoppen.  We hebben letterlijk op de streep gestaan, nog één stap en La Vallata was niet meer... We hebben dat ook nooit echt verborgen gehouden en misschien heeft dat voor wat terughoudenheid gezorgd bij potentiële gasten, wat begrijpelijk is.  

Tijden veranderen, wij veranderen (lees verouderen) en dus ideeën veranderen. De prioriteit zal sowieso naar investeringen gaan die besparingen opleveren.  De onderhoud- en vaste kosten zijn de laatste jaren uit de pan geswingt (geswongen? Gevlogen?) en om ons via de huurprijzen niet buiten de markt te plaatsen zullen we op één of andere manier moeten gaan besparen op wat water, gas en elektriciteit is, onder andere. Dus die projecten staan sowieso klaar en zodra het weer het... weer toelaat gaan we daarmee aan de slag.
Wat nieuwe, aangename plekjes realiseren waar gasten gezellig kunnen genieten, wat verbeteringen rond het zwembad, pre-verwarming voor datzelfde zwembad, nieuwe ligkussens voor de ligstoelen voor de mensen met een "harde achternaam", en vanalles en nog wat.

Swat, de nieuwe website staat nu online... Ik weet wel zeker dat er nog wat (schrijf, type) foutjes instaan dus laat het mij gerust weten en dan passen we die aan.

Ik heb de laatste herlezing nog niet gedaan en dat heeft te maken met de, letterlijk, kopzorgen waarmee ik de laatste week te kampen had.  
Ik hou het kort:  een tandinterventie liep door een foutje van 0,01mm mis... Met overdruk in mijn bovenkaak, jukbeen, slaapbeen, voorhoofdsbeen en zelfs mijn wandbeen als gevolg.  Nog een geluk dat mijn grote teen been daar niet te dicht bij ligt want anders kon ik niet eens stappen.  Daar kwam nog eens bovenop, waarschijnlijk ten gevolge van dat alles (en misschien de 3 hernia's in mijn nek), dat beide lange hals-pieren ontstoken geraakten en dan nog vanalles.  Enfin, niet meteen de beste conditie om achter de pc te gaan zitten om zaken grondig te herlezen.

Het gaat nu veel beter, merci, dus na deze korte post, die naar gewoonte weer veel te lang is geworden (De nieuwe website is online, enjoy! Had ook gekund...), ga ik pagina per pagina herlezen in de hoop dat ik zelf de foutjes vindt voor jullie met mij kunnen lachen.
Gellof mij, ik ga veel liever buiten iets gaan doen maar sinds gisteren is het ook hier sneeuwerig... sneeuwachtig... sneeuwwitje?, alles is nat en vochtig, met mijn slechte nek kan ik beter binnen blijven. (Zaterdag 20/2: sneeuw)

20/1/2024

Et voilà, jullie meningen en suggesties (voor de webiste hé!) zijn welkom, we zullen alles bekijken, overwegen en dan weige... euh, enigszins aanpassen! 

Keep smilling
Pax et Bonum

Agriturismo en B&B La Vallata Umbrië Italië - Bij landgenoten in Italië - Bij Belgen in Italië - Driehoek Assisi Gubbio Perugia - Appartementen & kamers - Tim Huwé

Een nieuw decennia, een nieuwe website!
Agriturismo La Vallata, Tim Gaston Huwé 17 januari 2024
Deel deze post
ARCHIEF
Aanmelden om een reactie achter te laten