Nog ne kortere

Beloofd!
27 maart 2024 in
Nog ne kortere
Agriturismo La Vallata, Tim Gaston Huwé
| Nog geen reacties

Lassen is een kunst!

Ik weet allang dat goed lassen geen sinecure is... Maar zoals met alles proberen wij altijd eerst zelf, al doende leert men, of niet...


Het houdt wel, degelijk is het niet. Ik zie niks met da masker voor mijne neus.  Kritiek en suggesties zijn welkom!

Je raadt het al, ik ben, nog, geen degelijke lasser dus ik zal moeten herbeginnen of het vragen aan mijn maat en loonwerker Maurizio.  Gelukkig is het geen ongelooflijk belangrijk werk noch moet het structureel heel sterk zijn.

Ik kan natuurlijk ook vragen aan Mister Eddy om nog eens langs te komen, maar dat zal dan wel voor het einde van de week moeten zijn want zaterdag moet het af zijn... Signor Eddy komt al meer dan 10 jaar (verbeter mij als ik fout zit hé!) naar La Vallata en is van lasser overgestapt naar fotograaf, maar ik denk dat hij het lassen zeker niet verleerd is, hij was één van de beste van België!

Ah ja, ik heb me ook serieus verbrand, doch, niet met het lassen... Gewoon lomp!

Keep smiling
Pax et Bonum

Nog ne kortere
Agriturismo La Vallata, Tim Gaston Huwé 27 maart 2024
Deel deze post
ARCHIEF
Aanmelden om een reactie achter te laten