Niet veel tijd om te schrijven....

Dan doen we het eens met een video!
15 maart 2024 in
Niet veel tijd om te schrijven....
Agriturismo La Vallata, Tim Gaston Huwé
| Nog geen reacties

Een dag in het leven van La Vallata

Vanochtend vroeg rond 6.30u stond ik al gezellig in de olijfboomgaard.  Van het verzamelen van snoeisel en het verplaatsen ging ik al snel zweten want ook al was de zon niet van de partij, koud was het niet.

Na een uurtje of wat ging ik dan ook weer even naar binnen om van T-shirt te wisselen.  "Even mijn mail checken" en naar de foto's van gisteren kijken.  Ik dacht een post te schrijven maar wou er niet te lang mee bezig zijn om weer snel het veld in te gaan.  Een video dan maar, het nam meer tijd in beslag dan een tekstje schrijven.  

Nu ook net weer binnen want nat in het zweet en het briesje is nu wel frisje, een espresso en nu zit ik toch weer te schrijven.. Maar geen paniek, ik stop al, geniet van de video en deel onze posts, waarvoor hartelijk dank!

Ah ja, ziehier de de video, reeds al, dus!


Keep smiling
Pax et Bonum

Niet veel tijd om te schrijven....
Agriturismo La Vallata, Tim Gaston Huwé 15 maart 2024
Deel deze post
ARCHIEF
Aanmelden om een reactie achter te laten