Buona domenica!

28 januari 2024 in
Buona domenica!
Agriturismo La Vallata, Tim Gaston Huwé
| Nog geen reacties

Gewoon een prettige zondag

En zonnig zonder bewolking... Echt warm is het nog niet, maar daar komt stilaan verandering in.  Straks naar 15/16° in de zon, mij hoor je niet klagen al moet ik zeggen dat (een beetje) groeiend gras in januari eerder uitzonderlijk is.

Een koppel buizerds vind het ook niet erg en gebruiken de thermiek om hoog boven de vallei uit te vliegen hopende op een prooi voor hun zondagsmaaltijd. 
De bijen maken er geen punt van, die zijn ook op stap om enigszins nog wat voedsel te vinden om honing mee te maken. 

Het zal nog veranderen, februari en maart geven regelmatig nog sneeuw en vriestemperaturen.

Ik ga zo meteen een het oude afdakje boven de deur van ons privé appartement afbreken en installeren boven de de deur van het verwarmingslokaal.  Onze deur krijgt dan een nieuw afdakje.

Als er dan nog tijd is en ik nog goesting heb, vooral, maak ik van de Panda Green een Panda La Vallata (ook nog Green maar iets minder).  De logo's heb ik allang liggen.  Het is een precisiewerkje waar je je tijd moet voor nemen.  Zodra ik eraan toe geraak komt er een nieuwe post, uiteraard.

Alez, ik ga jullie gerust laten met mijne zever!

Prettige zondag was uiteindelijk het doel van deze post...

Keep smiling
Pax et Bonum

Buona domenica!
Agriturismo La Vallata, Tim Gaston Huwé 28 januari 2024
Deel deze post
Labels
ARCHIEF
Aanmelden om een reactie achter te laten